Anpassa tema och färger för en inbäddning

I menyn för inbäddning kan du anpassa färger och tema för att passa din hemsida. Detta påverkar detaljer på sidan som knappar, text och bakgrundsfärger.

Färger

Med inställningarna ovan ändras t.ex. knapparna för att lägga till hus till detta:

Typsnitt

I menyn kan det typsnitt som ska användas i kartan också konfigureras. Alla typsnitt från Google Fonts finns att välja mellan.

När du valt ett typsnitt kommer det att användas för all text i inbäddningen.

Vänligen kontakta support om du inte har fått din fråga besvarad eller har fler funderingar.