Hur delar jag en modell?

  1. Gå till kartverktyget
  2. Navigera till dela-knappen
  3. Tryck på dela och välj ett av delningsalternativen

Hur gör jag ändringar i en modell som delats med mig?

Om du vill lägga till ändringar på en existerande modell behöver du skapa en separat modell enligt följande:

  1. Öppna den delade modellen och tryck på knappen "spara som modell" i den nedre delen av sidan.
  2. Ändringar som du gör i den sparade modellen sparas därefter automatiskt.

Vi arbetar med att utveckla ett bättre gränssnitt som möjliggör enklare samarbete med modeller och projekt. Inom kort hoppas vi kunna erbjuda detta.

Fick du inte svar på din fråga? Kontakta oss.

Vi svarar så snabbt som möjligt