Hur delar jag ett projekt?

  1. Gå till kartverktyget
  2. Navigera till dela-knappen
  3. Tryck på dela och välj ett av delningsalternativen

Hur gör jag ändringar i ett projekt som delats med mig?

Om du vill lägga till ändringar på ett existerande projekt behöver du skapa ett separat projekt enligt följande:

  1. Öppna det delade projektet och tryck på knappen "spara som projekt" i den nedre delen av sidan.
  2. Ändringar som du gör i det sparade projektet sparas därefter automatiskt.

Vi arbetar med att utveckla ett bättre gränssnitt som möjliggör enklare samarbete med modeller och projekt. Vi hoppas kunna erbjuda detta inom kort.

Fick du inte svar på din fråga? Kontakta oss.

Vi svarar så snabbt som möjligt